#Leiderschap21

Vraagstukken van vandaag vragen om leiderschap van vandaag: #leiderschap21

Leiderschap. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, coachend leiderschap, effectief leiderschap, nieuw leiderschap, situationeel leiderschap … Het maakt niet uit welk bijvoeglijk naamwoord je ervoor zet. Leiderschap gaat in de eerste plaats over hoe jij als mens omgaat met de uitdagingen en vraagstukken die op je af komen.

Tegenwoordig gaan die vraagstukken vaak over verandering, verbetering, transitie, transformatie, doorontwikkeling … Langdurige processen waarin je een beweging van de ene situatie naar een nieuwe situatie moet realiseren.

Zo’n beweging leiden vraagt veel van je kwaliteiten en competenties als leider.

Het vraagt ook iets anders: je moet andere bronnen in jezelf aanboren om zo’n verandering tot stand te brengen, want de medewerkers moeten meebewegen, de stakeholders moeten niet vergeten worden, de samenwerkingspartners moeten aangesloten blijven.

Kortom … veel verwachtingen, veel druk, veel belangen. En jouw twee schouders.

Wat biedt #leiderschap21?

#Leiderschap21 is een bredere kijk op leiderschap, die nodig is voor hedendaagse vraagstukken. In ons programma leren we je hoe je het ongemak en de onzekerheid van een veranderproces kunt verduren, door uit te zoomen, de goede gesprekken te voeren, ook als het gedoe oplevert en hoe je daarbij gezonde grenzen kunt stellen, voor jezelf en voor anderen.

Werken wordt zo leuker, lichter, minder ingewikkeld
en meer in balans.
Je ervaart dat je vrijer kunt bewegen, met minder stress en meer kwaliteit

Gestoeld op systemisch werk, holding spacewerk en de laatste inzichten uit organisatieontwikkeling en verandermanagement, bieden wij een vijfdaags
leiderschapspracticum, waarin je nieuwe ervaringen toevoegt aan wat je al weet en kunt en waar je inzichten krijgt in wat #leiderschap21 betekent en
hoe je jouw #leiderschap21 kunt versterken en inzetten.

Wil jij ook jouw #leiderschap21 vormgeven?

Pasha Elstak